Kundetæller - tællesystem til salgsoptimering for detailhandlen og øvrige butikker.

Forside > Andre produkter > Billetsystem

 Kundelogin

 

Få adgang til statistikker over salgsdata, kundebesøg m.m.
 

Login til statistikmodul

 

 Nyhedsoversigt


Effektiv stopper for "smarte"
butikstyve


Nyt system afsløre tyveri hvor 
varesikringen omgås med poser, 
jakker eller tasker foret med 
stanniol. 
Læs mere


Nyt Bibliotek – Ny teknologi


Med et nyt og brugervenligt kamera-
baseret besøgstællesystem fra 
Innoteck, holdes der styr på antallet 
af besøgende, når Skælskør kommune 
slår dørene op for et nyombygget 
bibliotek fra d. 1. juni 2006.
Læs mere

Innoteck tæller besøgende på
en åben udstilling…

 

Innoteck stiller udstyr og ekspert-
viden til rådighed, når udendørs-
udstillingen ”Spirit of the Wild”
løber af stablen fra d. 17. maj 2006
på Kongens Nytorv i København.
Læs mere

Kolding Bibliotek følger
udviklingen…


Med et nyinstalleret besøgstæller-
system fra Innoteck, bliver hver en

gæst talt i Koldings nye bibliotek,
der åbnede den 27. januar 2006.
Læs mere

Kvik Køkkener satser på
kundetal…


Fra oktober 2005 til januar 2006 har
Innoteck installeret kundetæller-
systemer i alle Kvik køkkenbutikker
i Danmark, Sverige, Norge, Finland
og Holland.
Læs mere

 
 

Forøg omsætningen på entréindtægter

 

Behovet for en mere enkel og fleksibel håndtering af entrébetaling har ført til udviklingen af INNOTECK entre og billetsystem. Systemet er baseret på et gennemprøvet system, der har været forhandlet i Danmark i snart 10 år, og solgt i mere ende 500 enheder. Systemet er unikt på mange måder, blandt andet er det muligt at registrere ikke betalende gæster. Systemet er effektivt, fleksibelt billet og dokumentationssystem, der kan tilpasses din virksomheds særlige behov.

Entre og billetsystemet er kendt for pålidelighed, og ikke mindst lang holdbarhed. Erfaringen viser ligeledes at entreindtægterne ved indførelse af systemet forøges med 5 til 10 %.

 

Fald i omkostninger med et billetsystem


 

For nogle af vores kunder har en implementering af billetsystemet været forbundet med fald i personaleomkostninger. Dette på grund af den enkle og hurtige håndtering af billetsalget. Da billetterne udskrives på termopapir vil en indførelse af systemet giver yderligere omkostningsbesparelser i forhold til trykning af billetter.

 

Sikkert og nemt at betjene

 

Bileltsystemet er unikt på den måde at det kombinerer et fysisk stempel med en billet, hvorved risikoen for snyd reduceres væsentligt. Billetten udskrives på en termoprinter og har fortløbende nummerering. Stemplet kan forsynes med logo eller tekst, der kan anvendes en synlig eller ikke synlig UV farve. Ligeledes giver systemet en enkel og hurtig oversigt af dem samlede omsætning, samt antallet af solgte billetter i de enkelte kategorier. Hvert system kan tilkobles op til 3 stempler med differentieret pris, alt efter behov. Under udviklingen af billetsystemet blev der lagt vægt på at det skulle være enkelt og nemt at betjene. Prisændringer og udskrift af omsætningsrapport foretages hurtigt via en passwordbeskyttet administration.

 

Systemet lever op til de mange forskellige krav, der stilles til et billet- og dokumentationssystem. Som noget helt enestående opfylder systemet de Norske myndigheders skærpede krav til dokumentation for serveringssteder

  Læs de Norske myndighedskrav, Foreskrift Nr. 126

 

Intelligent stempel minimerer fejl

 

Stemplet er forsynet med elektronik, der er i stand til at kende forskel på hvad det kommer i berøring med. Det unikke ved stemplet er, at det kun registrerer ved direkte kontakt med kroppen f.eks. arm eller hånd. Der er således ikke risiko for at der registreres eller udskrives billet, hvis stemplet ikke har været i direkte berøring med kunden.

 


 

Hvor kan systemet anvendes

 

Systemet kan anvendes i mange sammenhæng hvor der er behov for en registrering af antallet af gæster, samt hvor der er behov for et stempel i forbindelse med en entrébetaling.
 

 

Vi leverer systemet i en i en stationær eller transportabel udgave. I den transportable version, leveres systemet i aluminiumskuffert med tilpasset indlæg.

 

   Se vores brochure her (1.436 KB) 

 Innoteck ApS - Magnoliavej 12 A - 5250 Odense SV - Tlf. +45 66 10 34 40